Categories: Blog

ZDF Tv frekansı Hodbird ve Eutelsat yayınları kapandı

Almanya’nın ünlü televizyon kanallarından olan Zdf tv Hodbird ve eutelsat uydusunda yayınlarına son verdi. Hodbird uydusunda yayın yapan ZDF Tv frekansı olarak ta bilinen eski frekansta şu anda Juwelo tv yayın yapmaktadır.

Türkiye ve dünya da yayınları büyük bir ilgi ile izlenen Zdf tv kanalı Almanya kuruluşlu olan televizyon şirketiydi Bu kanal da en son çıkan filmlerin yanı sıra popüler olan Maç futbol yayınlarına da yer verirdi. Bu Futbol yayınları öyle bilmediğimiz takımların maç karşılaşmaları değil tabiki. Juventus, Real Madrid, Barcelona ve Alman takımlarının oynamış olduğu maç yayınlarını vermekteydi. Ülkemizde de Zdf tv kanalının bu kadar ünlü olmasının nedeni de zaten vermiş olduklarını maç yayınlarından ibaretti.

Zdf tv kanalı kapandı mı?

Şu anda bile zdf tv hakkında internet sitelerinden alınan güncel ve doğru bir bilginin olmadığını gördüğümüz de bizler bu konuda sizlere bir yazı yayınlamak istedik. Hali hazırda Zdf tv frekansı olarak internete yazdığınız da karşınıza onlarca frekans çıkabilir. Yalnız çıkan bu frekansların hiç birinin çalışmadığını ve zdf tv adı altında verilen bu bilgilerin kesinlikle güncel olmadığını sizlere duyurmak istiyoruz. Zdf tv kanalı hodbird ve eutelsat uydularından çekildi. Zdf tv kapandı mı sorularına Evet yanıtını vermek istiyoruz.

Hali hazırda Zdf tv frekansı olarak bilinen 11054 Yatay 27500 Fec 5/6 olarak bilinen zdf tv frekansın da şu anda Alışveriş kanalı olan JUWELO TV kanalı yayın yapmaktadır.

admin

Merhaba ben Metehan Aslan. Televizyon servisi ve İstanbul uydu servis Hizmetlerin de, aynı zamanda "İpek uydu servisi" firmasında teknik servis uzmanı olarak çalışıyorum. Sorun yaşadığınız tv uydu arızalarını ve aklınıza takılan soruları YORUM kısmına yazarsanız sizlere kısa süre de yardımcı olabilirim.

Recent Posts

Emniyettepe Uydu Servisi

Eyüpsultan Emniyettepe Mahallesi uydu tamircisi çalışanlarımız ile birlikte, uydu servis hizmeti vermekteyiz. En popüler ve…

2 ay ago

Arçelik Tv Kanal Arama, Yükleme Ve Kurulumu

Arçelik televizyonu ülkemizde en çok satılan Türk menşei televizyonlardan biridir. Peki Arçelik TV kurulum, kanal…

1 yıl ago

Türk Ve Yabancı Sinema Filmi Yayınlayan Tv Kanalları

Sürekli Türk ve Yabancı sinema filmi yayınlayan tv kanalları ve frekansını mı arıyorsunuz? O halde…

1 yıl ago

Vestel Kanal Arama ve Tv Kurulumu

Vestel TV kanal arama, ilk kurulum, TV kurulumu ve diğer işlemler diğer televizyona nazaran biraz…

1 yıl ago

Tv Manuel ve Otomatik Kanal Arama Frekansı

Bildiğiniz üzere televizyona kanal yükleyebilmek için manuel arama frekansı, otomatik arama frekansı, lnb frekansı ve…

1 yıl ago

Samsung Tv Kanal Arama ve Kurulumu

Samsung TV kanal arama, kanal yükleme ve televizyon kurulumu sandığınız kadar zor değildir. Yani sırf…

1 yıl ago